Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine krangler om alt. Mamma kan ikke norsk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 13 år gammel jente og jeg vil så gjerne at foreldrene mine skal skille lag fordi de alltid krangler hver minste ting, alt fra hvem som skal hente lillesøstra mi fra barnehagen til at de ikke gidder å dra ut sammen hele familien. Vi har egentlig ikke noen familie her fordi vi er utenlandske og mamma kan nesten ikke snakke norsk og har da heller ikke jobb, mens papp kan snakke litt og jobber i en kebab sjappe. Hver gang mamma sier noe skal pappa være sur og kjefte på hun. De har en 18 år, 13 år og en 5 år gammle barn og alle liker seg best når pappa ikke er hjemmet da vi faktisk får se mamma Smile og være glad. Jeg vil så gjerne at de skal skilles for jeg vet mamma vil ha det mye bedre enn nå men hun er redd hvis det skjer noe ogsånt. Jeg har tenkt en stund på å helst være i instu for jeg har det så utrolig dårlig her, broren min og søstra mi har det helt fint men det er så mye som skjer oppi hodet mitt nå. er bare redd jeg ikke er velkommen hos slekta og familien igjen da

SVAR

Besvart 08.06.2020 12:10:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle