Hopp til hovedinnholdet

Er det noe jeg kan gjøre for at mamma skal slutte å si at han er psykopat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! En liten episode skjedde der eg satt på hjem med han eg har et "forhold" til, og dette likte ikke mamma så godt. Det hele startet med at broren min skulle lærekjøre med han også spurte broren min om jeg ville ha skyss hjem. Jeg svarte ja og vi dro hjem. Mamma fikk forklaringen av broren min og klarte å vri om historien til at han jeg har et "forhold" til er psykopat. Hun hater han bokstaveligtalt nå og nekter meg å ha kontakt med han, men problemet er at vi på en måte er familie siden onkelen hannas er gift med søstra mi så vi møtes uansett der. Mamma stoler heller ikke på meg eller broren min og vil ikke høre den ordentlige sannheten, er det noe jeg kan gjøre for at hun skal slutte å gå rundt å si til folk at han e psykopat og at han er gal? Alle tips tar imot

SVAR

Besvart 20.06.2020 12:43:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle