Hopp til hovedinnholdet

Strenge foreldre, lei av det. Har litt selvmordstanker. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er 14 nå. mamma og pappa er ganske strenge når det egentlig kommer til alt. jeg er i en fin vennegjeng som ikke gjør mye galt, men det tror ikke foreldrene mine på. Jeg må legge ned telefonen klokken 21.00 vær dag, komme hjem 19 vær dag. jeg blir veldig lei av å ha det så strengt, hvis jeg kommer litt seinere så tar dem telefonen for en hel dag. jeg får eller aldri lov til overnatte hos noen. de kjefter også hele tiden på meg, og tror jeg driver med masse rart. jeg er så lei av det. Det er så mye som forgår rundt meg, jeg har litt selvmordstanker men jeg vil ikke fortelle noen. jeg vil bare ha det bra igjen. jeg vil at dem bare skal vise omsorg mot meg. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.06.2020 17:37:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle