Hopp til hovedinnholdet

Husarrest hos far og mistrives også der

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt husarrest i 2 måneder nå jeg fikk få ut 1 gang i Går, men jeg begynner å bli så sliten pappa har fått seg dame og kjefter på meg hele tiden jeg prøver å si til d til mamma, men d er som å snakke til en vegg, pappa er også veldig flink til å snakke seg ut av ting, å derfor har jeg ikke sagt d til noen lærere eller no sånt, jeg får bare være hos mamma annen vær helg å må dele rom med en 10 åring jeg begynner å få.lust til å ta livet mitt fordi jeg kommer meg ikke vekk her ifra uansett hva jeg gjør jeg er også ikke trygg rundt faren min å jeg starter å hate han mer å mer for dagene som går

SVAR

Besvart 25.06.2020 15:48:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle