Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke mer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klarer ikke Mer , de har passet på meg godt i 13 år . Broren min hørte at jeg sa ; jeg kommer til og gå hjemme fra . Liksom jeg hater hele familen min far’sin side og mor’sin side. Det jeg mente med og rømme hjemme fra er selvmord . Jeg gråter hverdag jeg vil ikke snakke med noen jeg klarer meg helt fint selv men jeg tror drar til skogen og tar med tau, en dag det er regn og blåser

SVAR

Besvart 25.06.2020 12:59:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle