Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine kaller meg ting og jeg er utrygg rundt dem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor sammen med mamma, pappa og søstrene mine. Mamma og pappa er alt for strenge mot meg. Hver gang jeg gjør en liten feil så kjefter de på meg og kaller meg mange ord. Hvis jeg gjør noe bak ryggen dems som jeg føler er best for min egen helse, vil de bli sinte og jeg føler meg ikke trygg rundt foreldrene mine. Pappa sier hele tiden at "hvis jeg går ut kledd som det så er det din feil hvis du blir voldtatt" det han ikke vet er at jeg har blitt voldtatt. Mamma vet det og vil ikke si det til pappa. Jeg har startet en sak med politiet om voldtekten og mamma sier at jeg bør stoppe og bare glemme det. Jeg føler meg ikke rettferdig behandla og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler ikke at jeg har et godt forhold med mine foreldre uansett hva jeg prøver. Når jeg prøver å snakke om hvordan jeg føler meg, kaller de meg utakknemlig og den verste datteren de kunne få. Hva kan jeg gjøre med dette?

SVAR

Besvart 27.06.2020 14:45:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle