Hopp til hovedinnholdet

Er det greit for en mor å forskjellsbehandle sine barn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hva tenker du om at en mor forskjellsbehandler barna sine? Eks: mor har to barn. 1 på 16, og 1 på 19 som fortsatt bor hjemme. Begge er jenter som har kjæreste. Ho på 16 får ha så mye besøk hun vil, mens ho på 19 må spørre og får klokkeslett og forholde seg til hver gang ho skal ha besøk. Ho får alltid til svar av sin mor når ho spør hvorfor «det er mitt hus og jeg bestemmer!» men datter på 16 får jo ikke disse reglene...? Datter på 19 har ikke gjort noe for at det skal være sånn heller! Ho får bare til svar «flytt ut hvis det er så ille».. men altså hva kan datter på 19 si mot dette? For alt ho vil er å ha besøk og føle seg som en normal person, og ha det likt som lillesøsteren sin!

SVAR

Besvart 28.06.2020 20:25:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle