Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger råd til hva jeg kan gjøre for å få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på 13 år. Har veldig lyst til og ta selvmord. Grunnen er av at jeg har det veldig vanskelig. Moren bor i en annen by og faren min er død. Bor med tanten min men har bodd hos en annen tante og der ble jeg veldig dårlig behandlet. Og den tanten jeg bor med nå er veldig grei men har ikke lyst og bo her. Trenger bare råd til hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 03.07.2020 15:42:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
account_circle