Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme vekk fra foreldrene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg har slitt mye siden jeg var 7-8 år, og det har blitt bare værre. Spesielt værre hjemme, foreldrene mine blir sinte når jeg prøver og fortelle dem hva jeg føler, og plager meg. De har sagt at jeg skjemmer ut familien og jeg trives ikke. Jeg har snakket med helsesøster og skal henvises til spesialister, og jeg har en god venn av meg som har en pappa som har hørt mye om dette. Faren til vennen min og vennen min vil at jeg skal reise vekk der ifra ned til dem og bli datteren til faren Til vennen min, for de hater og se hvordan jeg blir behandlet. Men hvordan kan jeg komme meg vekk fra foreldrene mine? Må jeg snakke med barnevernet? Må jeg snakke med voksne? Eller må jeg snakke med de. Jeg hater og gråte mye over de og jeg blir ødelagt. Brødrene mine er frekke mot meg de og, og jeg vil bare vekk her ifra. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.07.2020 10:50:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle