Hopp til hovedinnholdet

Har mareritt om natten. Har hatt en vanskelig oppvekst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente 14. Jeg har att en helt jævelig oppvekst noe som har stor påvirkning på meg. Jeg får ikke sove og jeg våkner ofte 2-3 ganger om natten med full panikk hjerte i halsen og er redd. Hva jeg er redd for vet jeg ikke. Jeg har også sånne anfall om jeg kan kalle d det der jeg får panikk og blir liv redd helt uten videre. Jeg snakker ikke med noen i hjemme eller familien om dette fordi jeg ikke klarer/vil jeg kommer heller ikke til og gjøre det for jeg føler meg ikke trygg nokk og jeg klarer ikke se d at noen vil meg gått. Hva kan dette være? Hvorfor er det sånn?

SVAR

Besvart 08.07.2020 09:15:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle