Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så stresset at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg engang.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så stresset at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg engang. Er hele tiden stresset. Har hatt masse fravær på skolen og gått igjennom en del ting som er litt traumatiske, men går på medisiner mot deprisjon og angst og mot ADD/ADHD. Men føler ikke d hjelper mot stress. Er masse krangling i familien hele tiden, pappa som har sinneproblemer og som er høylytt og maser, og mamma som maser og Sier mye teit som hon ikke har peiling på som hon tror hon vet. Vært sånn i mange år. Går til BUP og har også kontakt med familie hjelpen, mamma og pappa har gått på kurs men de lærer ikke, de tror det blir bedre av å kjefte. Er så lei, går utover alt, blir bare deprimert. Akkurat nå prøver jeg å skrive i masse tårer fordi jeg nettop fikk stress/Angst anfall. Medisinene hjelper ikke mot angst og jeg er dritt lei, ingen vil høre eller tar meg alvorlig, har vært sånn lenge og vil ikke bo hjemme mer. Skole er stress,mat er stress,tiden er stress,og familie er stress.Får ikke puste har fysisk vondt

SVAR

Besvart 11.07.2020 08:02:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle