Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at familien min ikke liker meg eller forstår meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i det siste har jeg kun følt meg som en hindring. Min mor er blitt veldig sliten og trist på grunn av meg, og vi krangler og jeg skriker hele tiden på hun. Jeg har et dårlig forhold til pappa, og jeg er ofte sint på hele familien min. Mamma sier ofte at det er fryktelig slitsomt å ha meg som datter, og hun sier ofte til meg at jeg er syk i hodet osv når vi krangler. Dette tar jeg meg veldig nær av selvom hun ikke skjønner det. Jeg blir ofte sett på som den «sinte og stae» i familien, og jeg vet at familie medlemmer baksnakker meg. Jeg blir lite forstått og jeg vil ikke leve mer. Det å vite at familien ikke liker deg noe særlig er fryktelig plagsomt, men jeg er sint fordi jeg ikke blir forstått. Hele barndommen min så var pappa fryktelig sint på meg hele tiden, selvom jeg var veldig liten. Han har kun vært hard og sint på meg, men ikke storesøsteren min eller lillesøsteren min. Jeg føler meg så lite likt og nå vil jeg ta selvmord, sånn at jeg ikke trenger å måtte føle dette mer.

SVAR

Besvart 13.07.2020 13:27:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle