Hopp til hovedinnholdet

Sliten av mamma og har vurdert å ta sitt liv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, min mor er veldig spesiell! hun slår meg og har trua meg med gjenstander. noen ganger blir jeg for sliten så jeg har prøvd å ta livet mitt flere ganger. jeg har snakket med læreren min om det men det skjedde ikke no så spesielt! jeg tør ikke å snakke med noen om det på mobilen eller face2face. håper det kan skrive noe annet isteden for å si at vi kan ringe alarmtelefonen eller snakke med helsesøster. jeg har trua mamma med å ta mitt eget liv men hun brydde seg ikke så mye. hilsen en jente på 13

SVAR

Besvart 10.07.2020 15:25:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle