Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir fratatt mobilen hver kveld kl.23 og det fungerer ikke for meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 15 år gammel jente som blir fratatt mobilen hver dag etter klokken 11 om kveldene. Denne ordningen fungerer ikke for meg. Ordningen tærer på min psykiske helse nettop fordi jeg ikke klarer å bli tilfreds med å bli fratatt mobilen. Da ligger jeg oppe om kveldene å erger meg noe som går utover min nattesøvn. I tillegg føler jeg meg svært opprørt over at mine foreldre har såpass lite tiliit og tro på at jeg klarer å legge vekk mobilen til en rimelig tid. Jeg mener de fratar meg all evne til å kunne ta ansvar ovenfor meg selv. Jeg tar imot all veiledning fra mine foreldre og sånsett er ikke det å legge vekk telefonen etter 23.00 ,en dum ide. Selv mener jeg at forståelsen om hvorfor det å legge seg tidlig er viktig ,og må komme innen ifra. Jeg har gitt de alle mine argumenter og sier at jeg synes de bør revurdere situasjonen. Samtidig står de på sitt og nekter å høre på meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.07.2020 20:55:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
account_circle