Hopp til hovedinnholdet

Jeg snakket med stefar, og fortalte ting. Han sa det videre. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har skrevet ganske mye her og vet ikke om du forstår det. Stefaren min stoler jeg på og har kjent han i mange år, men det er noen ting. f.eks en dag når han hadde henta meg på trening som var rett etter skolen så var jeg så sliten og hadde ikke klart å konsentrert meg på skolen fordi mamma og pappa hadde krangla skikkelig kvelden før. Jeg starta å gråte i bilen og fortalte alt til han og ba MANGE ganger han om å ikke si noe til mamma i kveld fordi jeg var så sliten og mamma pleier å bli sint på meg og leker offer etter sånne krangler med pappa, selv om jeg ikke har noe med det å gjøre. Så ja jeg ba flere ganger han om å ikke si noe til mamma, men det første han gjorde når vi kom hjem var å løpe inn til mamma og fortelle alt før jeg kom. Så da var alt startet. Mamma startet og bli skikkelig sur på meg og lager et skikkelig kaos. Jeg hadde også fortalt han om at jeg hadde vært hos helsesøster, og da ble mamma sur når hun fant ut at jeg hadde vært der, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.07.2020 08:42:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle