Hopp til hovedinnholdet

Jeg stjeler hjemme og krangler med moren min, jente 16 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hi jeg har mange problemer med meg-selv og andre. jeg vet ikke hvor jeg skal starte. la meg første snakke litt om probleme jeg har hjemme. jeg tar ting som ikke er mine for eks. mat som ikke er mitt i huset. jeg stjeler penger fra foreldre mine. jeg stjeler ikke noe ting utfora huset bare inni - huset. og det er ikke bare det som er grei med meg, jeg lyver også. det har blitt helt normal å lyve for meg. fordi jeg har løyd om alt siden jeg vær liten og det har gått over trusten folk hadde i meg. jeg krangler mye med moren og hun har fått nok av meg fordi jeg lyver om alt og tar ting som ikke er mine. det har blitt helt vanlig for meg å stjele (inni huset) og å lyve om alt. jeg vil stoppe å lyve men det er vanskelig siden det har blitt normalt for meg og stjeleing har det blitt helt normalt for meg også. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg har mange andre problemer men jeg vet ikke hvem skal snakke med det med. helse stasjon er ikke open før 6august :(

SVAR

Besvart 28.07.2020 09:01:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle