Hopp til hovedinnholdet

Faren min blir fort sur, jente 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg syntes at faren min blir fort sur. Og når han er sur begynner har ofte å slenge igjen dørene og skrike. Som ista spurte jeg når jeg kunne få vasket klærne mine og han begynte å si at jeg kjeftet på han. Jeg har spurt noen ganger tideligere i uke og da sa han at han kunne få gjort det. Når han sa det kjeftet han å ble veldig sur. Da gikk jeg inn på rommet. Men så kom han etter å begynte å kjefte. Jeg holdt igjen døre men han fortsetter å presse den opp. Så går han og smeller med døren og sukker høyr rundt i leiligheten. Det ee sånne småting han pluttselig kan bli sur for. Hva dkal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.08.2020 22:29:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle