Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16 år! Moren min prøver å hindre meg i å satse på basketball

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 16 år gammel gutt som satser høyt på basketball. Jeg prøver alt jeg kan å kombinere familie og trening og jeg synes det funker ganske bra. Det synes også familien min, men det er et familiemedlem som til tross for god fremgang innenfor basketball, fysisk og sykisk helse, karakterer på skolen og tid med familien, prøver sterkt begrense at jeg skal satse høyt innenfor basketball og trening. Jeg har lenge prøvd å snakke med henne om det og fortelle henne hvordan jeg føler det når jeg blir hindret å gjøre det jeg elsker mest. Jeg har også fortalt hva det gjør med meg innvendig å ikke bli støttet av min egen mor. Jeg skjønner at hun ikke interesserer seg for basketball og min karriere, men hun trenger ikke bruke sin energi på å hindre meg i å oppfylle drømmen min så lenge det ikke går negativt ut over noe? Jeg er lei av å krangle med henne og ønsker at hun skal gi meg en sjanse til å vise henne hva jeg kan oppnå i livet. Familie, skole og trening. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.08.2020 19:35:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle