Hopp til hovedinnholdet

Får ikke drive med sporten jeg vil og være med vennen min. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 16 år gammel gutt som har en mor som setter sterke begrensninger og som hindrer meg i å være med min beste venn og satse på sporten jeg elsker. Vi har kranglet veldig mye om at jeg føler meg urettferdig behandlet. Hvorfor er hun så negativ til dette så lenge det ikke fører til negative konsekvenser? Jeg vil ikke gi opp min beste venn og gi opp drømmen min på grunn av moren min som hindrer. Jeg er villig til å trosse henne for å oppnå det jeg jobber så hardt for å klare og drive med det jeg elsker å gjøre. Jeg er også villig til å trosse henne for å være med min beste venn som alltid er der for meg. Jeg har ingen andre enn denne personen som jeg føler meg trygg på å snakke om mine problemer til. Hva burde jeg gjøre? Gjør jeg noe feil eller noe dumt?

SVAR

Besvart 09.08.2020 21:45:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dårlig samvittighet

Har du gjort noe du angrer på? Skyldfølelse er vond å bære på. Men samvittigheten vår kan også være til god hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle