Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om hun skal anmelde fars kjæreste for psykisk vold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter mye på hjemmebane. Jeg har skilte foreldre, og pappa har hatt den samme kjæresten siden jeg var baby. Jeg HATER henne, vet å hate er et sterkt ord, jeg bruker det veldig sjeldent, men denne damen HATER jeg. Vi har hatt et anstrengt forhold hele livet mitt, og aldri gått over ens. Problemet fra min side er at hun tar avgjørelser og innblander seg i ting jeg mener hun ikke har noe med. Hun ødelegger hver gang jeg og pappa skal finne på noe sammen, hun sier jeg burde skamme meg de gangene jeg får ting av andre, hun baksnakker meg til pappa (har selv overhørt mye) alt jeg foreslår er liksom dumt, hun håner meg. Men til tross for alt dette tar pappa henne i forsvar. Han er hjernevasket. Så, jeg har tenkt å anmelde henne når jeg blir 18, for hun har gjort så mye jævlig mot meg i form av psykisk vold at jeg klarer ikke å komme meg videre uten at noen prater med henne å får henne til å skjønne at det hun har gjort er feil. Er det mulig å anmelde dette, er det noen vits?

SVAR

Besvart 06.08.2020 18:42:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle