Hopp til hovedinnholdet

Jeg og hun som hater meg kranglet, og vennen min tok henne i forsvar.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fucket opp livet mitt! Det er noen dager til jeg begynner i 7. og nå hater alle «vennene» mine meg. Jeg har en venninne som er bestevenn med en annen jente som hater meg, og vennen min er alltid på hennes side, drar på besøk til henne i stedet for meg, og ignorerer meg hvis jeg er med de. Og jeg og hun som hater meg kranglet og vennen min tok henne i forsvar! Jeg så på en gruppe der jeg ikke har blitt lagt til at de og noen andre venner av meg skulle møtes uten å invitere meg, og jeg har fått nok av å ikke bli invitert til ting, så jeg spurte hvorfor jeg ikke ble invitert og de svarte bare at jeg var en dramaqueen og sånn. Og hun som hater meg sendte «stakkars deg» til meg, og jeg ble veldig lei meg fordi faren min drikker hele tiden og jeg har det ikke bra, men det vet ikke hun. Og min eneste venn igjen er en gutt som på grunn av hun som hater meg tror at jeg er en veldig toxic og frekk person. Og ingen tror på meg hvis jeg sier at hun er frekk, for hu er så snill mot alle

SVAR

Besvart 19.08.2020 16:45:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle