Hopp til hovedinnholdet

Far er irritert og sint, jeg føler meg uønsket og redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor om dagen hjemme med mine foreldre pga jeg fullfører videregående. Min far er alltid sur og på vakt på mine «feil». Kjenner jeg er konstant stresset hjemme og gruer meg til pappa kommer hjem fra jobb. Jeg kan sitte meg i sofaen med kornblanding og melk, da klikker han og skriker og blir helt opphisset roper «DU KAN IKKE HA MELK I SOFAEN» når dette skjedde ble jeg så stresset at jeg greide å søke litt melk to dråper og han roper og skriker «hent klut hent klut». Jeg blir lei meg føler han blir sur på alt jeg gjør, tillegg så avviser han meg når jeg prøver å ha en samtale med han. Han viser tydlige preg av irritasjon og som jeg er uønsket. Dette går veldig utover livet mitt utenfor hjemmet. Føler meg udugelig og er redd for faren min sine utbrudd. Noe sier i meg at han er deprimert og har OCD. Han vil ikke akseptere dette. Jeg er så sliten av å bli kjeftet på som en 10 åring når jeg er 20 år og fullt oppegående. Jeg får selvmordstanker. Hva kan jeg gjøre? Jeg må bo hjemme.

SVAR

Besvart 31.08.2020 13:41:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle