Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få støtte fra NAV for å leve når jeg flytter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg bor hjemme enda. Men må komme meg bort så snart som mulig. Har et ganske dårlig forhold til foreldrene mine, mamma spess. Har igjen siste året på VGs. Hun er ganske toxic og stygg med meg uten grunn. Har fått et ganske dårlig forhold til henne pga ting hun har sagt osv. Bla at jeg ødela livet hennes fordi hun fikk meg som 22 åring slik hun ikke fikk fullført utdannelsen sin. Og når jeg kom ut av skapet til henne så ble fikk jeg kjeft og beskjed om at jeg ikke fikk lov å fortellle noen om det. Dette + mye annet har ført til at min psykiske helse blir veldig dårlig. Har en stor samling som jeg har begynt å selge for å få kapital til å flytte. Men ikke nok til å leve av. Så kan det være noe støtte eller hjelp jeg kan få fra nav? Har Div helse prob som gjør at jeg ikke kan jobbe & gå skole samtidlig. Planen er å kutte/redusere kontakt med henne etter VGs. Så skal flytte så raskt etter siste skoledag som mulig. Kan ikke få hjelp fra annen familie da hun har bygd en perfekt fasade.

SVAR

Besvart 31.08.2020 10:58:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle