Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater familien min. Hva kan jeg gjøre for å få det trivelig hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hater familien min. Hver gang jeg ser dem får jeg lyst til å slå til dem og bare dra. Jeg snakker aldri med noen unntar broren min. Eneste gangene vi snakker er når vi krangler. Foreldrene mine greier ikke å ta skylden selv, så jeg får den nesten alltid selv om jeg ikke har gjort noe. Jeg hater og ha med venner hjem fordi mamma kjefter på meg forand venner. Mamma kaller meg bortskjemt drittunge ganske ofte og andre stygge ting. Hun kan gå fra 0-100 på 2 sekunder og plutselig bare skrike under middagen. Jeg har en lillesøster som pirker på alt jeg gjør. Om jeg tar på maskara så sier Hun at jeg er jålete, går jeg i et litt kort kjørt spør hun om jeg skal gå sånn osv. Dette er veldig slitsomt og jeg gråter ofte på grunn av dem. Jeg hater stedet jeg trener Og er veldig lei idretten min, men får ikke slutte. Jeg liker ikke å snakke om følser til andre , hvertfall ikke venner osv. Jeg trenger virkelig hjelp men hva jeg skal gjøre for å fa det trivelig hjemme, siden vi bor sammen.

SVAR

Besvart 06.09.2020 10:35:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Jeg føler at jeg ikke passer inn i familien min

Det kan kjennes sårt og ensomt hvis man føler at man ikke passer inn, men å være annerledes enn familien sin kan også være en styrke.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle