Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke trygg hjemme og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg synes at faren min blir veldig sur fort av de minste feilene jeg og broren min gjør. Jg er ikke blandet inn i kranglene deres fordi jeg er på rommet mitt men jeg hører jo at de skriker og roper for det. Jeg kan være skikkelig trist eller sint men jeg prøver å ikke vise det, men noen ganger så klarer jeg ikke det og når vennene mine begynner å spørre om hvorfor jeg er så trist så får jeg lyst til å fortelle dem alt sammen som skjer hjemme, men jg har heller ikke lyst til å føre mine problemer over på dem. Nylig så hadde både pappa og broren min dratt uten å si hvor de skulle, og så hadde pappa kommet hjem full og alene og var kjempesur for at jeg hadde låst døra, noe som jeg gjorde fordi jeg var hjemme alene og skulle sove, og begynte å rope og banne og si at jeg ikke burde bry meg om hvor han drar fordi alt jeg gjør er å være på rommet hele dagen. Jg ble veldig sur men gikk rett tilbake på rommet mitt og gråt. Jeg føler meg ikke trygg hjemme og vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 07.09.2020 11:21:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med en venn om vanskelige ting

Gruer du deg til å fortelle om noe du har på hjertet? Her får du tips til hvordan du kan ta en vanskelig prat med en venn.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle