Hopp til hovedinnholdet

Flytte på hybel med søster på 13?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp fylt 18, og har problemer hjemme.. Foreldrene mine er skilte, så bor hos mamma sammen med stesøskene mine. Jeg har småsøsken som bor av og til faren sin, men søster på 13 som vil heller være hos mamma med meg. Mamma er blant annet sur hele tiden og skriker på oss. Dette går veldig utover skole og motivasjonen min. Itillegg sliter jeg fra før av som ikke hun vet, som gjør det mye verre for meg.. jeg har mer vansker for å fokusere på skolen:/ jeg vil heller flytte hjemmefra for å få fred. jeg merker også etter det har blitt så ille hjemme, har søstra mi blitt mere sur, irritert og er lei seg på grunn av situasjonen. Jeg lurte på om det er mulig at jeg flytter ut sammen med søstra mi på 13? jeg tror det hadde blitt mye bedre for oss begge men vet ikke hva jeg skal gjøre :/ Håper på svar

SVAR

Besvart 13.09.2020 08:16:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle