Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater å måtte bo hos moren min når jeg er hjemme i helgene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I ukedagene bor jeg i leilighet i en annen by enn hjembyen min pga lærlingplass. Jeg kan ikke pendle med buss imellom, fordi de passer ikke med arbeidstidene mine. Jeg er hjemme i helgene, for det er der alle vennene mine er. Men jeg trives ikke med å bo hos mamma. Vi har ikke noe bra forhold, og det har vi egentlig aldri hatt heller. Jeg har prøvd å tilgi henne for alt hun har sagt og gjort og legge det bak meg men det går ikke når hun gjør og sier de samme tingene på nytt. Jeg sliter en del psykisk, og dette vet hun godt. Men enda skjeller hun meg ut og sier at jeg er en skuffelse og at hun ikke vil ha meg hjemme. Men enda sier hun at hun vil jeg skal få det bedre. Jeg får ikke stipend siden jeg ikke bor langt unna, og har ikke dokumentasjon på problemene jeg har hjemme jeg kan sende til Lånekassen. Pappa gikk bort for noen år siden, og det har blitt værre siden da. Jeg vil være i hjembyen men det går ikke for min mentale helse blir værre. Jeg hater plassen jeg bor på nå

SVAR

Besvart 27.09.2020 22:25:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Borteboerstipend på videregående

Må du flytte hjemmefra for å gå på videregående? Da kan du ha rett til borteboerstipend fra Lånekassen.

 

Les mer
account_circle