Hopp til hovedinnholdet

Sliter med kommunikasjon med moren min, jente 18 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, sliter veldig når det kommer til kommunikasjon med moren min! Det funker bare ikke. Det er helt håpløst. Når det er diskusjoner eller krangler er det alltid hun som har rett. Må bare gi opp fordi det ikke går noen vei og si meg enig i det hun mener for å ha det hyggelig her i hus. Og hver gang jeg ikke gidder å gi opp og hun virkelig innser at hun har tatt feil eller ikke, så bare later hun som om ingenting har skjedd. Det er ekstremt frustrerende. Hun vil endre på alt med meg hele tiden. Du må gjøre deg! Gjør det! Nei, ikke sånn, sånn! Ikke gjør det! Du får ikke lov til å bo her hjemme i mitt hus om du ikke følger mine regler. Tror hun på en måte føler at hun ikke har noe makt i huset som en alenemor meg to barn, men jeg kan ikke ai noen ting. Når jeg prøver å forklare henne at jeg synes noe hun har sagt er feil, og foreslår en annen måte hun kunne sagt det på, så er det helt feil. Da «dikterer» jeg, «manipulerer» jeg og bruker hersketeknikker.. håpløst! Håper dere kan hjelpe!

SVAR

Besvart 03.10.2020 23:10:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle