Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke bo hjemme uten å kunne uttrykke meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Hjemme suger. Mamma har ikke respekt for meg i det HELE TATT og jeg får ikke lov å uttrykke meg som jeg vil, hun gjør meg sykt stressa og jeg føler meg ikke trygg hjemme. Jeg vil ikke snakke med barnevernet fordi jeg stoler ikke På de heller. Pappa er feig og gidder ikke stå opp for meg heller. Jeg er nesten 16, men jeg tror ikke jeg kan flytte ut før jeg er 18. Jeg holder også på å miste kontakt med broren min helt (han er 10) fordi jeg nesten ikke er hjemme. Jeg har prøvd å snakke med foreldrene mine men de kunne ikke brydd seg mindre om hvor farlige de er. Jeg vil ikke bo hjemme uten å kunne uttrykke meg. Men jeg vil ikke involveres med barnevernet Eller miste broren min. Kan jeg teknisk sett flytte for meg selv? Hvis jeg hadde råd til det? Finnes det en annen type løsning enn barnevernet?

SVAR

Besvart 04.10.2020 19:59:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle