Hopp til hovedinnholdet

Gutt 13. Liker ikke å være hjemme, foreldre blir fort sure

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker ikke å være hjemme, kan ikke være i stuen eller spise med foreldrene mine uten at de skal begynne å bli sure på meg, faren min skylder alltid på meg for å snakke med "attitude" og "blikk" og moren min begynner å si masse rart med at jeg må være "vanlig" og skylder meg alltid for all slags rare ting. Jeg får nesten aldri gå ut med venner, jeg kan ikke stole på de, de har gjort mange ting som har gjort at jeg ikke kan stole på de og de synes fortsatt at der er rart jeg ikke stoler på de. Jeg har ikke peiling på hva jeg kan gjøre, jeg vil helst være minst som mulig hjemme for å unngå alt det der men det er ikke mulig når de nesten aldri lar meg være ute med venner.

SVAR

Besvart 09.10.2020 09:01:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle