Hopp til hovedinnholdet

Har det dårlig hjemme. Blir man sendt til en annen familie med en gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg kommer fra Irak. Jeg lurer på om man har det dårlig hjemme og blir alltid kjefta på av foreldrene og at de er drit strenge og det blir vold inni mellom, blir man sendt til en annen familie med engang? Eller må man bo i med andre folk først? Fordi jeg opplever det og gidder ikke å bo med andre folk. Jeg lurer også på om man får penger?

SVAR

Besvart 07.10.2020 18:21:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle