Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra mentalt, og moren min kaller meg bitch, vil ikke mer..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det normalt at moren din kaller deg 'bich'? Jeg er kanskje litt sur for tiden, men det er fordi jeg har bare lyst til å sitte alene i et rom og bare grine. Jeg har det ikke bra mentalt og det gjør at jeg ikke føler på å smile hele tiden. Foreldrene mine vet det, fordi jeg sa det til dem. Men det er nesten et år siden jeg sa det, så de vet ingenting om hvordan jeg har det nå. Når man sliter j*vlig mye mentalt er det ikke så veldig stass at moren din sier at du er lat og bich. Jeg bare klarer ikke mer. Tankene går i spinn og ødlegger ting som gjør meg glad. Jeg vil ikke mer

SVAR

Besvart 13.10.2020 22:47:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle