Hopp til hovedinnholdet

Mulighet for at jeg kan bo alene for en stund, uten at noe skjer med dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg krangler alltid med foreldrene mine jeg gråter nesten hver eneste dag men jeg er veldig glad i dem jeg har også en storesøster og jeg krangler også mye med henne, jeg vil ikke leve med familien hvor jeg krangler hver eneste dag jeg vil bo alene eller for en stund for min mentale helse jeg har også gått gjennom mye da jeg var yngre selvom jeg er tretten men er det en mulighet for at jeg kan bo alene for en stund, uten at noe skjer med dem? Foreldre mine er fortsatt glad i meg men jeg trenger en pause.

SVAR

Besvart 14.10.2020 07:30:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle