Hopp til hovedinnholdet

Stefar er ekkel, setter kamera i dusjen. Straffer meg. Mamma vil forsørges.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trives ikke hjemme. forholde mitt med moren min er sånn greit og stefaren min er det ståre problemt. Han er en ganske motydelig person fra venner og min mening. han snakker om ukomfertable ting til meg fra å beføle seg om sexlivet mitt og prøve å ta å meg. jeg sier ifra at jeg synes det er ukomfertabelt å jeg vil ikke at han skal si meg osen det funker når jeg som en jente på 16 lærer å veit selv. Han har tidligre satt opp kamera på badet sånn at den skal filme meg i dusjen. Vær gang vi diskuterer, ting som han mener han har rett i så tar han bort mobilen min fordi det tror han løser alt. løsningen hans er å ta bort mobilen min og bare si det er min feil selv om jeg ikke har gjort noe. Jeg prøver å orklare til moren min men hun er ikke til no hjelp. hun er så opptatt av at han skal forsøre henne at hun glemmer meg rett å slett bort.

SVAR

Besvart 19.10.2020 09:46:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle