Hopp til hovedinnholdet

Far holder meg fast og truer. Jeg er redd. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg har alltid hatt det tøft heime. Med bland annet at min far sa til meg og søsteren min at vist vi ikkje slutta å tøyse so skulle han denge oss ihop og kaste oss ut. En gang så gjekk det så langt at han kneip/holdt meg fast. Er dette lov? Og er det egentlig gale? Eg sliter også med drikking heime. Men akkurat no so ville eg sei at eg er veldig redd når alle har gått og lagt seg fordi eg føler meg ikkje trygg, føler det er nokon fks bak meg heile tida osv. Hata å ha det sånn! De e skummelt å frustrerende! Kva kan eg gjere? Takk på forhond

SVAR

Besvart 19.10.2020 11:37:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle