Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det helt forferdelig hjemme, jeg gruer meg altid til og komme hjem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det helt forferdelig hjemme,jeg gruer meg altid til og komme hjemm for det er altid dårlig stemning og kjeft og få. Jeg ligger for det meste på rommet for hver eneste gang jeg går ut får jeg kjeft for ett eller annet. De tar ofte fra meg telefonen i flere uker Forde de beskylder meg for og være frekk. Jeg har flere ganger vurdert og spøre mormor og morfar om jeg kan bo der en liten stund. Jeg klarer ikke dette mere det er helt grusomt,Det er som at de suger all livsgnisten ut av meg. Jeg har flere ganger vurdert og ta mit eget liv fordi jeg ikke orker mere. Jeg har også tenkt på og kontakte barnevernet men jeg vet liksom ikke hva jeg skal si det høres jo bare teit ut og si "jeg orker ikke å få kjeft å de tar ifra meg telefonen" Men jeg klarer bare ikke mere,jeg sliter mye med og komme meg på skolen forde jeg bare vill ligge i senga og gråte hele dagen.Men det fører til mye fravær fra skolen og enda mere kjeft

SVAR

Besvart 26.10.2020 21:27:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle