Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever vold, pappa drikker mye, tror jeg er deprimert. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tror jeg opplever psykisk vold hjemme.. Faren min sier konstant nedlatende ting, kjefter, er sur eller driver med silent treatment. Han drikker alkohol daglig, og da er det vertfall 6-7 bokser med øl, og evt. brennevin eller vin. Det har vært noen ganger tidligere hvor han fysisk har slått meg. Jeg vil gjerne ta kontakt med barnevernet, men jeg tror bare de blir å snakke med han og be han skjerpe seg. Han blir å love at han skal bli bedre (han er ekstremt manipulerende), men så blir ting bare enda verre, og han blir bare enda surere. Ingen rundt tørr å si noe i mot han når han blir sur, snakker nedlatende til meg/mamma eller kjefter. Alle bare lar det gå. Jeg er så fortvilt. Selv tror jeg at jeg er deprimert. Fra tid til annen får jeg panikkanfall der det føles ut som jeg skal dø. Hjemme føler jeg meg heller ikke veldig trygg siden han kjefter og snakker meg så mye ned. Dra på besøk til venner osv. får jeg heller ikke lov til. Hva skal jeg gjøre? Føler meg fortapt og vil egt ikke leve.

SVAR

Besvart 03.11.2020 14:44:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle