Hopp til hovedinnholdet

Trenger jeg å ha noe med foreldrene mine å gjøre etter at jeg blir 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har mye bitterhet ovenfor foreldrene mine grunnet omsorgssvikt. min far vet jeg ikke vil ha noe med han å gjøre lengre men jeg tror mamma ikke skjønner hvor mye sinne jeg har ovenfor henne. jeg kan sitte å snakke med henne og gi henne klemmer. men det er for å bevare roen i hjemmet. når hun sier hun er glad i meg tror jeg ikke på henne og jeg mener det ikke når jeg sier det tilbake. det jeg da lurer på er at år jeg er 18, kan jeg bare stikke av å aldri trenge å ha noe med dem? eller har hun en rett til å vite hvor jeg er siden hun er moren min? og er det urettferdig av meg å gjøre det? hun har alltid tatt vare på meg praktisk men hun passet ikke på meg når jeg yngre men kastet meg under bussen til faren min. så er det umoralsk og egoistisk av meg å ville dette? og hvis jeg gjør det har hun rett til å finne meg?

SVAR

Besvart 09.11.2020 14:05:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle