Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for hvordan mamma skal være mot hunden min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva kan jeg gjøre for å "få" hunden min? Jeg har så lite tid igjen. Jeg blir kasta ut mest sannsynlig når jeg blir 18. Hunden min er min bestevenn, og jeg bor med moren min. Hun drikker alkohol til nesten alle anledninger, og hun passer ikke på han i det hele tatt, utenom å gå tur med han NOEN ganger når jeg spør, og betale for veterinærbesøk. Jeg er redd for hvordan livet hans blir, når jeg drar. Jeg får VELDIG vondt i hjertet av å tenke på det. Han står under moren min sitt navn lovlig. Jeg vil ikke til retten og vise "bevis" på hvorfor han ikke burde bo med henne(?). Jeg vil heller ikke at hun skal bare kjøpe nytt dyr rett etterpå fordi hun egner seg IKKE til det. Jeg er veldig stressa og jeg mener virkelige at livskvaliteten hans kommer til å synke VELDIG når jeg drar. Jeg er redd. Vær så snill hjelp meg. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.11.2020 19:12:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle