Hopp til hovedinnholdet

Livet er bare jævlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hva skal jeg gjøre? livet mitt er helt jævlig. det går bare nedover. mamma og pappa er skilt, og pappa driver og ligger med en kollega. mamma ligger med en drit ekkel dude som bare er creepy. de drikker også veldig mye og de er ikke skikkelig full og jeg er ikke ukomfortabel rundt dem og jeg er veldig glad i dem men det lukter skikkelig alkohol hver dag og det er så rotete og jævlig. i tilleg har jeg akkurat mistet bestevennen min. og er alene i skoletider. jeg har prøvd og snakke med helsesøster om det med hun gjør ikke noe med det. jeg klarer ikke denne livsstilen her. jeg har en del selvmordstanker. jeg vil ta livet mitt men jeg er redd for hva som kommer etter døden. og hvor rammer mine nermeste vil bli. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.11.2020 15:33:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle