Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år som har det vanskelig hjemme og på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snart gitt opp orket egentlig ikke sende inne dette til dere men ja. Jeg er veldig sliten av livet jeg spør mamma og pappa om jeg kan få snakke med noen NÅ! Fordi jeg vrikelig trenger det, får anfall hver dag sånn at ikke jeg får puste og orker rett og slett ikke mer. Men i starten tok de det ikke seriøst men nå skal jeg snakke med en men det er lenge til og skjenner jeg trenger det nåå. Det er mye stress hjemme litt vold som skjer er redd får pappa. På skolen så blir jeg mobbet av nesten alle jentene, jeg klarer ikke gå på skolen lenger. Jeg er veldig redd får nesten ikke søvn og låser meg selv inne på badet men nå har mamma og pappa tatt nøkkelen aå nå kan jeg ikke , det var det eneste stedet jeg følte meg trygg. Klarer ikke spise i stress eller når jeg tenker mye, spist en halv brødskive i dag. Pappa blir voldeligsur da jeg ikke vil på skolen trur han noen gang skal slå meg. Han drar i meg får veldig vondt. Vil ikke på skolen! Vil ikke! Orker ikke mer nå! Nå er det nok.

SVAR

Besvart 17.11.2020 15:56:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle