Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke trygg hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en Jente på 15 år, Jeg føler meg ikke trygg hjemme, Og føler att mamma og pappa er alt for strenge, Broren min er veldig voldelig mot meg, selv om han er mindre, Men han skader oss alle. Det får meg til å føle meg utrygg. Jeg sliter med å klare å stå opp og dra på skolen hver dag, Jeg er borte fra skolen mer enn halvparten av måneden hver måned. Jeg føler att jeg ikke har en frammtid lengre, Og tenker att jeg egentlig berre kan gji slutt på alt snart. Jeg synest det er veldigt vannskeligt Å snakke med mamma og pappa fordi jeg er redd. Og jeg vill ikke at de skal vite hva jeg synest. Jeg har tenkt på å flytte ut i en god stund, Jeg vet ikke om jeg orker mer, Jeg vill vekk i fra dette huset.

SVAR

Besvart 23.11.2020 11:18:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle