Hopp til hovedinnholdet

Moren min blir sint på meg, hun skriker og roper. Jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg synes mamma behandler meg veldig urettferdig. når jeg ikke hører så tar hun fra meg mobiltelefonen mi og nekter meg å besøke venner eller få besøk før jeg skjerper meg. hun blir også veldig sint på meg hele tiden, hun skriker og roper til meg at jeg er utakknemlig og at jeg ikke fortjener at hun behandler meg bra. når jeg prøver å ha samtaler med henne om at jeg blir urettferdig behandlet, blir hun veldig sint. også når vi har kranglet nekter hun å si unnskyld, for det er bare min skyld at vi krangler. den siste tiden har det hvert ekstra vanskelig og jeg orker snart ikke mer av familien min. jeg blir bare tristere og tristere og er redd jeg begynner å gå inn i en depresjon. jeg trenger hjelp, hilsen en veldig fortvilet jente

SVAR

Besvart 07.12.2020 23:25:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle