Hopp til hovedinnholdet

Vil ha et bedre forhold til pappa, han viser ikke interesse. Jente 20 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg synes pappa kunne vært en bedre pappa, dette sa jeg til mamma idag og hun var enig. I oppveksten har det vært mye bråk og krangling. Jeg har en far som ikke tar initiativ til samtaler, han spør aldri hvordan jeg har det, viser null interesse for meg. Både jeg og mamma føler at han er gammeldags "unger skal sees, ikke høres" eller noe slikt. Jeg er voksen nå, og kjenner på at det er vondt å ikke ha et godt forhold til pappa. Selv om vi bor under samme tak og jeg ser han hele tiden, så kjenner jeg han ikke. Og han kjenner ikke meg. Dette er bare trist. Mamma føler også at hun ikke får god kontakt med han lenger, og han frastøtet seg fra henne da hun søkte omsorg. Hun har vurdert skilsmisse nå. Han er en raring, jeg skjønner meg ikke på han. Vet ikke om det går an å ta dette opp med han heller, da han vil nok bare gå bort hvis jeg prøver å snakke om det. Men er det ikke det som må til? Å snakke med han om det? Jeg vil bare ha et bedre forhold til pappa...

SVAR

Besvart 08.12.2020 11:46:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle