Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en vond klump i magen for tiden....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har i det siste hatt veldig vondt i magen. Og det er liksom en klump som er der bare og ikke vil gå bort. Jeg sliter litt med stress, og har har litt problemer hjemme. Hos mamma har jeg det helt fint, noen ganger kan det være litt problemer i hjemmet til pappa. Og dette er tatt opp med barnevernet....... Jeg kan slite med å konsentrere meg i timene på skolen, da kommer alle tankene inn og de vil bare ikke gå bort. Kroppen min er alltid anspent. Og jeg har alltid vondt i magen. Faren min og den familien skal flytte til et annent land neste år, og de skal bo der i 4 år, det kan hende at det er det jeg går rundt og gruer meg til. Jeg vet ikke. Har dere noen tips? Til hvordan jeg kan klare og konsentrere meg bedre og få en mindre klump i magen? Og ikke bli stresset over alt mulig?

SVAR

Besvart 06.12.2020 14:46:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle