Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine krangler, de kranglet på bursdagen min. Jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Føler at foreldrene mine ikke bryr seg og meg lengre. Hadde bursdag i dag og jeg fikk ikke det jeg ønsket meg. måtte kjøpe det jeg ønsket meg selv. og de spurte meg ikke en gang om hvordan bursdags dagen min hadde vært. får ikke noe av det jeg ønsker meg til bursdag/jul lengre... og de krangler veldig mye også. de klarte til å med å krangle så mye på bursdagen min at mamma ikke klarte å vær i samme rom som pappa. hun dro ut å kjørte bort fra han... og de snakket ikke sammen under bursdags middagen min... jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg tørr ikke snakke med de for jeg vet ikke hva de kommer til å si... hadde håpet de hadde brydd seg litt mer om meg på selve bursdagen min. og at jeg ikke måtte kjøpe noe jeg ønsket meg selv for mine egne penger. det jeg ønsket meg var ikke dyrt det koster 299 kr og jeg vet de hadde rå for når vi var ut æ handlet kjøpte de ting de trengte til over 1000 kr til seg selv. hva skal jeg gjøre??? jeg er helt fra meg av sorg...

SVAR

Besvart 09.12.2020 23:00:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle