Hopp til hovedinnholdet

Moren min har shizofreni og faren min vært innlagt pga depresjon. Jente 16

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler på noen måter så har det ikke vært så greit hjemme. Det er ikke nå vi har fått mye hjelp. Vwt ikke hvordan jeg skal få dette i ett innlegg. Mamma har shizofreni og føler dette har gjort mamma til en litt spesiell person i være måte. Pappa har vært innlagt for depresjon flere ganger og vet det er pga mamma. Når jeg var liten lekte jeg aldri hadde ingen fantasi. Husker mamma og pappa krangla mye og ga meg for eks nesten aldri klem og kos. Ofte var de sliten. Mamam og halvsøsteren min hadde ett dårlig forhold og det kom fra begge sider. Husker mamma kastet tingene jeg fikk sv henne. Og at pappa fikk mye bråk av å være med henen og snakke om henne. Jeg vet mamma har sagt mye stygt til pappa og later som hun ikke Jar noe i mot pappa når hun snakker til oss. Mamma har vært i psykose. Føler mamma har vært mye slem mot pappa. Og pappa er flink til å si det høyt på en måte. Ting er mye bedre nå for de har fått hjelp men tenker mye på alt som Jar skjedd. Er mer men får ikke plass

SVAR

Besvart 10.12.2020 22:39:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Når en du er glad i er syk

Hvis foreldrene dine er syke, eller sliter med rus, er du deres pårørende. Det kan være tungt, men det er støtte å få.

 

Les mer
account_circle