Hopp til hovedinnholdet

Hva kan gjøres for at jeg og kjæresten min kan møtes oftere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 1.5 år og foreldrene hennes lar oss nedten ikke mætes og det handler bestandig om hvva de mener. De er ekstremt strenge og krangler ekstremt mye nor som sliter på kjæresten min, når vi først får mætes er det bestandig stress og får kun møtes 2 ganger i uken. Nå når vi først har fått lov til å begynne å sove til hverandre så mener de at det bare skal være en natt annaver helg. Og helt ut av det blå kan de skifte mening og klikke i vinkel, det sluter mye på vårt forhold og jeg liker heller ikke å være hjemme hos de. Jeg og kjøresten tenker og snakker mye om det og gjør oss ekstremt sliten. Hun har prøv å sitte seg ned med de mange ganger å ta en ordentlig samtale og har til og med involvert helsesøster. Men ingenting virker til å fungere og det er bare krangling hjemme hos de. Hva kan vi gjøre for at hun skal få det bra og at vi kan møtes mere. (Hun er også 16)

SVAR

Besvart 16.12.2020 22:21:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle