Hopp til hovedinnholdet

Mamma nekter oss å bo med pappa, hun er helt gæren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor med min familie. Mamma, en stefar og halvsøster. Og en ekte bror. Faren min bor ca 30 min unda. Mamma nekter la oss bo der mer en annen vær helg. Pappa er kjempe snill og ganske pysete. Alle er pustete ingen tørr å gå imot mamma. Hun er helt gæren. Broren min har spisevansker, forståelse og språksvansker. Han blir veldig fort sint pga han ikke forstår ting. Han får 100% hjelp på skolen og en stor utfordring for familen. Han blir mobbet på skolen og det skjønner jeg, han blir jo så fprt sint men det er trist. Mamma takler ikke dette og er kjempe slem mot oss begge. Hun sier broren min kommer til å havne på gata, sier vi ødelegger livet hennes. Engang sa hun politiet tar meg, du må si jeg er snill vist de kommer. Jg er ikke en sjalu person. Mamma kan klype og skremme oss. Sier masse ting som for oss til å hate oss selv. Alt er negativt for hun. Samme med foreldrene hennes de er også bare negative. Det er masse som har hjemme. Ingen må få vite dette da kan jeh ikke bo hjemme

SVAR

Besvart 12.12.2020 15:11:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle