Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer hjemme med pappa, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg har problemer hjemme hver eneste dag. Jeg og mamma har et veldig godt forhold,vi kan krangle noen ganger, men det er sånn normal krangling her og der. Jeg likte pappa veldig godt fra 3-9 års alderen, før jeg begynte å forstå mer. Det jeg kan si om han er at han blir sur veldig fort uten grunn og ikke tenker gjennom handlingene sine, han har aldri slått noen i familien, han snakker nedlatende til meg hver dag( Noen eksempler er at jeg er dum og feitselv om jeg veier 60kilo og er 170cm og ikke er feit i det hele tatt og trener 6 timer i uka.) Jeg får ikke noe som helst privatliv i det hele tatt.Jeg har lest mange plasser om symptomer for psykisk vold hjemme, og en god del tegn stemmer ganske bra.Jeg kan med en gang nevne at det er INGEN form av rusmidler i huset utenom vin. Han kan være kjempedårlig mot meg hele dagen og plutselig en dag kan han gjøre en''snill''ting uten videre, og hver gang nevne det i en krangel. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.12.2020 21:40:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle